Make-up 2014 - Tisková zpráva Incheba Praha

Téma pro 5.Mistrovství České republiky v Make-upu 2014 zní "CATWALK LOOK". Soutěž se již tradične uskuteční v rámci jarního veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE dne 4.4.2014 v areálu Výstaviště Praha - Holešovice. Vítěz pak bude reprezentovat Českou republiku na mistrovství International Master´s Award Make-up v Mnichově.

V módě, je CATWALK úzká, obvykle plochá plošina, která běží do hlediště jako přehlídkové molo, které následně při přehlídce používají modely při prezentaci oblečení a doplňky během módní show. V módním žargonu, však slovo CATWALK = "to, co je na molu" nebo podobné frázování může odkazovat na cokoliv je nové a populární v módě.

Přihlášku s požadovanými údaji pro přihlášení (jméno a příjmení - poštovní adresa pro korespondenci - telefon - e-mail - popř. i IČ/DIČ, to však není podmínkou) zašlete e-mailem na adresu: info@pei.cz

Více informací a podmínky Mistrovství ČR v make-upu naleznete zde:
www.mistrovstvi-makeup.blogspot.cz
............................................................................
Pořadatel soutěže: PEI ACADEMY - odborný garant a spolupořadatel soutěže ve spolupráci se společnostmi Intercharm s.r.o a Incheba Praha spol. s r.o., Sponzor soutěže: firma Beauty Store Professional